
>
Міносян, Андрій Сергійович.Методика зберігання, фасування й сортування харчової продукції в проблемному полі дослідження етики бізнесу та соціальної відповідальності підприємця [Текст] / А. С. Міносян, Л. І. Юрченко, О. М. Варипаєв //
Міносян, Андрій Сергійович.
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» : тези ХV Всеукр. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 28 верес. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 59-61.
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Л. І.
Варипаєв, Олексій Михайлович
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Л. І.
Варипаєв, Олексій Михайлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|