>
Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» [Текст] : метод. вказівки до виконання кваліфікац. роботи здобувачам другого (магістер.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології освітньої програми Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / авт.-уклад.: О. В. Самохвалова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 37 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна\авт.-уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна\авт.-уклад.\
Артамонова, Майя Володимирівна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна\авт.-уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна\авт.-уклад.\
Артамонова, Майя Володимирівна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |