>
Даньшин, Ярослав В'ячеславович.Удосконалення технології виробництва безглютенових макаронних виробів [Текст] / Я. В. Даньшин, Т. В. Гавриш //
Даньшин, Ярослав В'ячеславович.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 108.
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|