>
Improvement of quality of milk-albuminous baked puddings with seaweed additives [Text] / G. Deynichenko, T. Kolisnychenko, D. Kramarenko, L. Ivashyna //
Journal of Eco Agri Tourism. - 2010. - Vol. 6, no. 2 (19). - P. 105-108.
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, G.
Kolisnychenko, T.
Kramarenko, D.
Ivashyna, L.
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, G.
Kolisnychenko, T.
Kramarenko, D.
Ivashyna, L.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|