>
Дзюба, О. С.Хлорофілвмісні овочі як сировина для отримання продуктів оздоровчого призначення [Текст] / О. С. Дзюба, наук. керівник : В. В. Погарська, О. С. Погарський //
Дзюба, О. С.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 71.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Погарський, Олексій Сергійович
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Погарський, Олексій Сергійович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозиторій |