
>
Розроблення технології заморожених десертів з використанням елементів молекулярної кулінарії (pacotizing) [Текст] / М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, М. А. Миколенко //
Таврійський наук. вісник. Серія: Техн. науки : Херсон. держ. аграр.-екон. ун-т. - Херсон : Гельветика, 2023. - Вип. 5. - С. 127-136.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Миколенко, М. А.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Миколенко, М. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|