>
Дослідження ультразвукової обробки сировини для м’ясних консервів [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, Д. А. Нечипоренко, А. М. Кузьмінов //
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 1 (11). - С. 202-206.
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Нечипоренко, Д. А.
Кузьмінов, А. М.
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Нечипоренко, Д. А.
Кузьмінов, А. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |