
>
Дослідження зв’язку дисперсності та колірних характеристик порошку плодів шипшини [Текст] / В. О. Голієнко ; наук. керівник: В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, Т. М. Летута //
Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів XІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листоп. 2024 р. - Харків : НТУ «ХПІ», 2024. - С. 80-83.
Додаткові точки доступу:
Голієнко, В. О.
Акмен, Вікторія Олександрівна\наук. керівник\
Сорокіна, Світлана Вікторівна\наук. керівник\
Летута, Тетяна Миколаївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Голієнко, В. О.
Акмен, Вікторія Олександрівна\наук. керівник\
Сорокіна, Світлана Вікторівна\наук. керівник\
Летута, Тетяна Миколаївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|