>
Радченко, Анна Едуардівна.Особливості технологічного процесу приготування аквафаби [Текст] / А. Е. Радченко, А. В. Дегтяр //
Радченко, Анна Едуардівна.
Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів : матеріали ХІ Міжнар. спеціаліз. наук.-практ. конф., м. Київ, 25 жовт. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022.
Додаткові точки доступу:
Дегтяр, А. В.
Додаткові точки доступу:
Дегтяр, А. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|