
>
Луценко, В. П.Вплив біологічної обробки молока на якість сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання [Текст] / В. П. Луценко, наук. керівник Т. М. Рижкова //
Луценко, В. П.
Сучасний стан тваринництва : матеріали студент. наук.-практ. інтернет конф..
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|