
>
Quality assessment by the functional indicators of minced meat product using protein-mineral additive [Text] / M. Golovko, T. Golovko, M. Serik, V. Polupan //
Ukrainian Journal of Food Science. - 2015. - № 3. - P. 70-78.
Додаткові точки доступу:
Golovko, Mykola
Golovko, Tetiana
Serik, M.
Polupan, V.
Додаткові точки доступу:
Golovko, Mykola
Golovko, Tetiana
Serik, M.
Polupan, V.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|