
>
Технологічні особливості виробництва роздільних концентратів на основі плодоовочевої сировини [Текст] / В. М. Михайлов, О. А. Маяк, Г. Г. Шершньов, А. М. Сардаров //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 329.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Маяк, О. А.
Шершньов, Г. Г.
Сардаров, А. М.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Маяк, О. А.
Шершньов, Г. Г.
Сардаров, А. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|