
>
Development of the extraction method of inactive forms of pectin substances from fruits to easy- digestible active form during the obtaining of nanofood [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, O. Pogarskiy, I. Kakadii, T. Stukonozhenkо //
EUREKA: Life Sciences. - 2017. - № 6. - P. 57-64.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarskaya, Viktoriya
Pogarskiy, O.
Kakadii, I.
Stukonozhenkо, T.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarskaya, Viktoriya
Pogarskiy, O.
Kakadii, I.
Stukonozhenkо, T.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|