
>
Чернікова, Д. А.Значення персоналу на підприємствах гостинності в Україні [Текст] / Д. А. Чернікова, наук. керівник Т. П. Кононенко //
Чернікова, Д. А.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - 2020. - Ч. 2. - С. 215.
Додаткові точки доступу:
Кононенко, Тетяна Петрівна
Додаткові точки доступу:
Кононенко, Тетяна Петрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|