>
Вплив «шокового» кріогенного заморожування на вегетативні форми мікроорганізмів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, Л. М. Соколова, В. В. Погарська, Н. П. Максимова //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 95-96.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Соколова, Л. М.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Максимова, Н. П.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Соколова, Л. М.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Максимова, Н. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|