
>
Галич, А. О.Технологія безглютенового печива з використанням частково знежиреного борошна амарант [Текст] / А. О. Галич, наук. керівник З. І. Кучерук //
Галич, А. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 58.
Додаткові точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Додаткові точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|