
>
Одарченко, Дмитро Миколайович.Дослідження теплофізичних характеристик зразків перцю солодкого в процесі заморожування-нагрівання [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар //
Одарченко, Дмитро Миколайович.
Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., 16-17 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 49-50.
Додаткові точки доступу:
Сподар, Катерина Вікторівна
Додаткові точки доступу:
Сподар, Катерина Вікторівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |