
>
Перцевой, Федір Всеволодович.Технологія напівфабрикату борошняного збивного замороженого [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Л. А. Кондрашина //
Перцевой, Федір Всеволодович.
Topical issues of science and practice : матеріали VII Міжнар. наук.-практ. конф., м. Лондон, 2-6 нояб. 2020 р. - 2020. - P. 28-31.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Кондрашина, Л. А.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Кондрашина, Л. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|