
>
Головко, Микола Павлович.Формування якості соусів емульсійного типу з використанням добавки збагачувальної білково-мінеральної [Текст] / М. П. Головко, Т. М. Головко, М. П. Бакіров //
Головко, Микола Павлович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2016 р. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 201-202.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Бакіров, М. П.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Бакіров, М. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |