
>
Impact of added food ingredients on foaming and texture of the whipped toppings: a chemometric analysis [Electronic resource] / A. Goralchuk, S. Gubsky, Svitlana Omel'chenko, O. Riabets, Olga Grinchenko, N. Fedak, Oleg Kotlyar, T. Cheremska, V. Skrynnik //
European Food Research and Technology. - 2020. - Vol. 246, Issue 10. - С. 1955 - 1970. - DOI 10.1007/s00217-020-03547-3.
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Goralchuk, Andrii
Gubsky, S.
Omel'chenko, Svitlana
Riabets, Olga
Grinchenko, Olga
Fedak, N.
Kotlyar, Oleg
Cheremska, Tetiana
Skrynnik, Viktoriia
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Goralchuk, Andrii
Gubsky, S.
Omel'chenko, Svitlana
Riabets, Olga
Grinchenko, Olga
Fedak, N.
Kotlyar, Oleg
Cheremska, Tetiana
Skrynnik, Viktoriia
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Електронний ресурс |