
>
Хімічний склад нових м'ясорослинних начинок [Текст] / О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Р. Я. Томашевська, О. М. Бєляєва //
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 247-250.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Томашевська, Р. Я.
Бєляєва, О. М.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Томашевська, Р. Я.
Бєляєва, О. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|