
>
Вивчення антибактеріальних властивостей заморожених ароматичних смакових добавок із часнику, отриманих за допомогою кріогенного подрібнення [Текст] / Р. Ю. Павлюк, О. О. Юр'єва, Т. І. Пруднікова, В. А. Афанасьєва //
3бірник наук. праць Одеської нац. акад. харчових технологій. - Одеса : ОНАХТ, 2005. - С. 85-89.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Пруднікова, Т. І.
Афанасьєва, В. А.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Пруднікова, Т. І.
Афанасьєва, В. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|