>
Лисюк, Г. М.Зміна показників кольоровості зефіру з додаванням кріас-барвників [Текст] / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, В. В. Євлаш //
Лисюк, Г. М.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 251-255.
Додаткові точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Додаткові точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|