
>
Крайнюк, Л. М.Розробка технології функціональних білково-полісахаридних емульсійних систем для соусів [Текст] / Л. М. Крайнюк, М. Б. Колеснікова //
Крайнюк, Л. М.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 54-59.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|