>
Забродська, Любов Давидівна.Трудові та людські ресурси: співставлення сутнісних характеристик [Текст] / Л. Д. Забродська, М. Г. Нестеренко //
Забродська, Любов Давидівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 2. - С. 247-248.
Додаткові точки доступу:
Нестеренко, М. Г.
Додаткові точки доступу:
Нестеренко, М. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |