
>
Застосування способу електроконтактного нагрівання в обладнанні для підприємств готельно-ресторанного господарства [Текст] / І. Г. Бабанов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов //
Наукові здобутки молоді – вирішенню про-блем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 90 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, Нац. ун-т харч. технологій, 11-12 квіт. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - Ч. 3. - С. 283.
Додаткові точки доступу:
Бабанов, І. Г.
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Михайлов, Б. В.
Додаткові точки доступу:
Бабанов, І. Г.
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Михайлов, Б. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|