
>
Пестіна, Г. О.Вивчення умов розчинності компонентів системи "Альгінат натрію - CACO3-D-глюконо-лактон [Текст] / Г. О. Пестіна, Є. П. Пивоваров //
Пестіна, Г. О.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. : ХДУХТ, 2008. - С. 400-406.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|