
>
Вплив заморожування та сублімаційного вакуумного сушіння на мікроорганізми в технології БАД із чорноплідної горобини та чорної смородини [Текст] / Р. Ю. Павлюк, Т. В. Крячко, Л. М. Соколова, В. В. Погарська //
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх екон. обґрунтування у підприємствах харчування. Екон. проблеми торгівлі : збірник наук. пр. ХДУХТ. - Харків, 2004. - Ч. 1. - С. 145-153.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Крячко, Т. В.
Соколова, Л. М.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Крячко, Т. В.
Соколова, Л. М.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|