
>
Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст] : навч. посібник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Ф. В. Перцевой [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 170 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Ф. В.
Дроменко, Олена Борисівна
Гурський, Петро Васильович
Янчева, Марина Олександрівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Ботштейн, Б. Б.
Трощий, Т. В.
Журавльов, С. В.
Омельченко, Світлана Борисівна
Нагорний, Олександр Юрійович
Федак, Наталя Василівна
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Ф. В.
Дроменко, Олена Борисівна
Гурський, Петро Васильович
Янчева, Марина Олександрівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Ботштейн, Б. Б.
Трощий, Т. В.
Журавльов, С. В.
Омельченко, Світлана Борисівна
Нагорний, Олександр Юрійович
Федак, Наталя Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|