
>
Одарченко, Андрій Миколайович.Біохімічні показники якості нового напівфабрикату для перших страв [Текст] / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича //
Одарченко, Андрій Миколайович.
Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 20-річчю з дня заснування товарознав. ф-ту, м. Харків, 21-22 жовт. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 289-290.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|