
>
Food safety and HACCP system in the multi-berry blended juice production [Text] / L. Kassymbekova, G. Alibekov, E. Orymbetova, I. Gabrilyants, I. Piliugina, N. Murlykina //
Industrial Technology and Engineering. - 2021. - Vol. 1, № 38.
Додаткові точки доступу:
Kassymbekova, L.
Alibekov, G.
Orymbetova, E.
Gabrilyants, I.
Piliugina, Inna
Murlykina, Natalia
Додаткові точки доступу:
Kassymbekova, L.
Alibekov, G.
Orymbetova, E.
Gabrilyants, I.
Piliugina, Inna
Murlykina, Natalia
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|