>
Технології крафтових виробництв [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів першого рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / ДБТУ ; уклад.: Т. В. Черемська, А. М. Діхтярь, С. С. Андрєєва. - Харків : [б. в.], 2023. - 27 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна\уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Андрєєва, Світлана Сергіївна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна\уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Андрєєва, Світлана Сергіївна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|