
>
Євлаш, Вікторія Владленівна.Технологія борошняних кондитерських виробів із використанням маси для формування на основі екструдованого ядра соняшникового насіння [Текст] / В. В. Євлаш, Т. О. Кузнецова, І. М. Гурікова //
Євлаш, Вікторія Владленівна.
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 241-242.
Додаткові точки доступу:
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Гурікова, І. М.
Додаткові точки доступу:
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Гурікова, І. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |