
>
Технології харчової продукції на основі сухих сумішей для закладів ресторанної індустрії [Текст] : звіт про наук.-дослідну роботу (остаточний) / С. Б. Омельченко, О. В. Котляр, Н. В. Федак, Н. В. Чорна. - Харків : ДБТУ, 2024. - 116 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна
Котляр, Олег Володимирович
Федак, Наталя Василівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна
Котляр, Олег Володимирович
Федак, Наталя Василівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |