
>
Використання харчового кісткового напівфабрикату (ХКН) у технології борошняних кулінарних виробів з м'ясними фаршами [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, Н. В. Федак, В. А. Кулик //
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2002. - С. 34-39.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Головко, Микола Павлович
Федак, Наталя Василівна
Кулик, В. А.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Головко, Микола Павлович
Федак, Наталя Василівна
Кулик, В. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|