
>
Абраамян, А. П.Позиціонування десертної молочної продукції [Текст] / А. П. Абраамян, Н. М. Козинець ; наук. керівник О. П. Афанасьєва //
Абраамян, А. П.
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник. наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 54-63.
Додаткові точки доступу:
Козинець, Н. М.
Афанасьєва, Оксана Пилипівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Козинець, Н. М.
Афанасьєва, Оксана Пилипівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|