>
Макроекономіка. Мікроекономіка [Текст] : метод. вказівки до підгот. та виконання контрол. роботи для студентів заоч. форми навчання за напрямом підгот. 6.140101 Готельно- ресторанна справа / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. Г. Ушакова, Н. А. Гебер, Н. М. Федоренко. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 139 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Ушакова, Наталія Григорівна\уклад.\
Гебер, Н. А.\уклад.\
Федоренко, Неля Миколаївна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Ушакова, Наталія Григорівна\уклад.\
Гебер, Н. А.\уклад.\
Федоренко, Неля Миколаївна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|