>
Кострова, Є. В.Спосіб приготування гострого соусу на основі пряних овочів [Текст] / Є. В. Кострова, М. К. Осадча, Р. В. Голуб ; наук. керівник: О. І. Черевко, Ю. І., С. В. Михайлова //
Кострова, Є. В.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 257.
Додаткові точки доступу:
Осадча, М. К.
Голуб, Р. В.
Черевко, Олександр Іванович\наук. керівник\
Ю. І.\наук. керівник\
Михайлова, С. В.\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Осадча, М. К.
Голуб, Р. В.
Черевко, Олександр Іванович\наук. керівник\
Ю. І.\наук. керівник\
Михайлова, С. В.\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|