
>
Багінська, А. О.Дослідження динаміки зміни показників якості курячих яєць під час зберігання [Текст] / А. О. Багінська ; наук. керівник: О. О. Лісніченко, З. П. Карпенко //
Багінська, А. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 232.
Додаткові точки доступу:
Лісніченко, Олена Олександрівна\наук. керівник\
Карпенко, З. П.\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Лісніченко, Олена Олександрівна\наук. керівник\
Карпенко, З. П.\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|