
>
Electrical-contact heating in the process of frying culinary products [Текст] / V. Mikhaylov, I. Babanov, I. Babkina, A. Shevchenko, S. Mikhaylova //
Food Science for Well-being : Book of abstracts 8th Central European Congresson Food, 23-26 May 2016. - Kyiv, 2016. - С. 231.
Додаткові точки доступу:
Mikhaylov, V.
Babanov, I.
Babkina, I.
Shevchenko, Andrey
Mikhaylova, S.
Додаткові точки доступу:
Mikhaylov, V.
Babanov, I.
Babkina, I.
Shevchenko, Andrey
Mikhaylova, S.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|