>
Гринько, Павло Леонідович.Ситуаційний підхід до формування системи управління підприємствами сфери послуг [Текст] / П. Л. Гринько, Е. О. Мансирова //
Гринько, Павло Леонідович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.), д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків,19 листоп. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 81-82.
Додаткові точки доступу:
Мансирова, Е. О.
Додаткові точки доступу:
Мансирова, Е. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |