
>
Лєбєдєва, О. О.Удосконалення технологій цукрових кондитерських виробів драглеподібної структури [Текст] / О. О. Лєбєдєва, О. Г. Залогіна ; наук. керівник К. Р. Касабова //
Лєбєдєва, О. О.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. . - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 29.
Додаткові точки доступу:
Залогіна, О. Г.
Касабова, Катерина Рубенівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Залогіна, О. Г.
Касабова, Катерина Рубенівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|