
>
Активація закваски електромагнітним полем при виробництві кисломолочного продукту – ряженки [Текст] / М. І. Машкін, В. В. Бредихін, С. А. Денисенко, В. Ф. Могутова, В. П. Богомолова //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - Вип. 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 61-68..
(Шифр в БД 664(06)/В 53-171689132)
Додаткові точки доступу:
Машкін, М. І.
Бредихін, Вадим Вікторович
Денисенко, Сергій Анатолійович
Могутова, Валентина Федорівна
Богомолова, Віра Павлівна
(Шифр в БД 664(06)/В 53-171689132)
Додаткові точки доступу:
Машкін, М. І.
Бредихін, Вадим Вікторович
Денисенко, Сергій Анатолійович
Могутова, Валентина Федорівна
Богомолова, Віра Павлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |