
>
Черевко, О. І.Розробка комбінованого способу та апарата для теплового обробляння харчових продуктів у пароповітряному середовищі [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Лебединець //
Черевко, О. І.
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх екон. обґрунтування у підприємствах харчування. Екон. проблеми торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - Ч. 2. - С. 338-347.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Лебединець, І. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Лебединець, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|