
>
Лисюк, Г. М.Відмінні риси і переваги отриманих результатів при розробці спеціального безбілкового хліба над вітчизняними і закордонними аналогами [Текст] / Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, О. С. Цуканова //
Лисюк, Г. М.
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 63-64.
Додаткові точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Цуканова, О. С.
Додаткові точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Цуканова, О. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|