
>
Крівцун, В. О.Формування обліково-аналітичної концепції інтегрованої інформаційної системи за сегментами діяльності організації [Текст] / В. О. Крівцун, О. В. Топоркова //
Крівцун, В. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 2. - С. 179.
Додаткові точки доступу:
Топоркова, Олена Вячеславівна
Додаткові точки доступу:
Топоркова, Олена Вячеславівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|