
>
Савченко, Т. С.Удосконалення виробництва кефіру з додаванням ехінацеї [Текст] / Т. С. Савченко, І. Е. Бусигіна //
Савченко, Т. С.
Хімія, Біо- і Фармтехнології, Екологія та Економіка в Харчовій, Косметичній та Фармацевтичній Промисловості : зб. матеріалів XІ Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листоп. 2023 р. - Харків : НТУ «ХПІ», 2023. - С. 119-121.
Додаткові точки доступу:
Бусигіна, Ірина Едуардівна
Додаткові точки доступу:
Бусигіна, Ірина Едуардівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|