
>
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології» ОП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» [Текст] / авт.-уклад.: О. В. Самохвалова [и др.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна\авт.-уклад.\
Артамонова, Майя Володимирівна\авт.-уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна\авт.-уклад.\
Артамонова, Майя Володимирівна\авт.-уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|