>
Дослідження процесу очищення слизових та шерстних субпродуктів з метою забезпечення ресурсоощадності та енергоефективності [Текст] / В. М. Михайлов, О. О. Клименко, І. Г. Бабанов, А. О. Шевченко //
Ресурсо- та енергоощадні технологіїї виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентноздатності : матеріали VІІІ Міжнар. спеціаліз. наук.-практ. конф., м. Київ, 12 верес. 2019 р. - Київ : НУХТ, 2019. - С. 106-107.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Клименко, О. О.
Бабанов, І. Г.
Шевченко, Андрій Олександрович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Клименко, О. О.
Бабанов, І. Г.
Шевченко, Андрій Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|