
>
Дослідження біологічно активних речовин розроблених соусів з кісточкових плодів [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, І. М. Гурікова, А. А. Дубініна //
Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 1999. - С. 314-317.
Додаткові точки доступу:
Малюк, Людмила Петрівна
Давидова, Оксана Юріївна
Гурікова, І. М.
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Додаткові точки доступу:
Малюк, Людмила Петрівна
Давидова, Оксана Юріївна
Гурікова, І. М.
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|